En blev fyra sajter, ny strategi för PMH

In Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

PMH International har valt att skapa fyra separata sajter då de lagt fram sin nya digitala strategi. Tidigare låg hela verksamheten i bolaget samlad på webbplatsen PMH.se tillsammans med en separat mobil webbplats. Men nu blir det 2017 fyra olika sajter då innehållet vänder sig till olika målgrupper. Samtidigt var det viktigt att se till att sökmotoroptimera all produktinformation. " - Vi ville dela upp våra affärsområden i två olika sajter för att lättare kunna sökmotoroptimera och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment