Enbart 20 procent distansarbete, ”glädjerusning” efter IT-konsulter i september

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Brainville har släppt säsongens konsultrapport som givetvis kretsar kring IT-konsulternas sedvanliga distansarbete de senaste 18 månaderna. Uppdragsgivarna verkar i höst fortsatt vilja planera resurser och blicka framåt i sin verksamhetsplanering. Konsultrapporten H1 2021 är baserad på faktiska uppdrag som publicerats på Brainvilles plattform, uppmätta och rapporterade under det första halvåret 2021. Under det första halvåret fanns det cirka 18 000 bolag registrerade på Brainville och det publicerades konsultuppdrag i Sverige till ett totalt värde om 20...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon