Enklare mikrotjänster för Magento, eZ och Drupal med Platform.sh PaaS

In Adobe Commerce / Magento, Drupal, Ibexa, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Platform.sh Platform-as-a-Service (PaaS) erbjudande har på kort tid fått många anhängare, främst kodade inom PHP. Tjänsten har integrerats med Magento 2, Symfony (som Drupal 8 ligger nära), Bitbucket och nu även PHP-baserade eZ CMS.Tanken är att PaaS tillägget ska hjälpa produkterna och dess användare att frigöra värdefull kundtid med mycket mindre fokus på själva infrastrukturen och mer på att lösa fristående problem som berör flera olika typer av sammankopplade produkter. Platform.sh användare kan skapa och köra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment