Ex-arbete om CMS på PolopolyForum

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

På Polopolyforum.se har tidigare Polopoly-traineen (numera på Metamatrix) Max Walter bidragit med tre riktigt genomarbetade poster om CMS, de är: It was all about content collaboration in WCMS Married with your WCMS? Polopoly developers’ responsibility Fotnot: Jag agerade källa och referens när Max skrev sin master thesis om Content collaboration och jobbade som trainee på Atex Polopoly....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.