Familjeliv får mini re-design, men hopkoket trasslar fortfarande

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stampens Familjeliv berättar om har äntligen landat med en del uppgraderingar. Sajten var tänkt att stegvis kunna flytta över till sitt nya CMS-val Polopoly från 18 månader sedan (!). Men det är långt ifrån något fullständigt CMS-byte eller en helt ny re-design. Det handlar främst om nytt sök/nya SERP-sidor.Samt ny toppdesign och sidfot. Söket var säkert ett krävande projekt att knyta ihop med tanke på det hopkok av lösningar Familjeliv består av idag. Det märks då timmar lades...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.