Familjeliv.se besökarna hatar Facebook Like knappen

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Facebook Open Graph, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Få plugin's har slagit igenom så pass snabbt som det sena april F8-släppet Facebook Like. En iFrame och XFBML knapp som sade "like" eller "recommend" på Facebook.com. För vilken sajt som helst. Ännu ett tecken på Facebook's storhet och dominans. Det gällde såväl i svensk kvällspress som Expressen.se som alla bloggar. I jämförelse tog det många kvartal innan Expressen.se fastnade för sina sociala bokmärken och de var t ex år efter Twitter-trenden. Även diverse plugin-utvecklare för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Intressant! Som webbutvecklare är det lätt att glömma de slutna forumen och per automatik tänka integration. Därför är det bra med en reality check som denna.

    Jag förstår dock inte hur du menar att Drupal skulle vara mindre lämpat (än vad?) för att bygga communityn integrerade med öppna, sociala identitetstjänster. Utveckla gärna hur du tänker.

  2. Familjeliv.se Status vill OCKSÅ publicera på Facebook Wall, trots att checkbox'en “Visa på Facebook” INTE är ifylld.. lär inte uppskattas.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.