Familjeliv.se går över till Polopoly, sätter alla användare på spel

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Stampen vill inte låta Familjeliv.se ligga kvar på sitt gamla Custom CMS PHP-hack. Det högaktiva communityt ska över på Stampens koncerngemensamma Polopoly 9.14- och Java-storsatsning. Och projektet har kommit en bra bit på väg. Trots att det troligtvis inte är menat så, så kan ni följa det på den föga hemliga och projektröjande URL:en cms.familjeliv.se. På officiella Familjeliv.se blandas idag dessutom nyheter från gamla lösningen och nya. Vilket tydligt syns... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Familjeliv.se går över till Polopoly, sätter alla användare på spel | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment