Familjeliv.se går över till Polopoly, sätter alla användare på spel

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Stampen vill inte låta Familjeliv.se ligga kvar på sitt gamla Custom CMS PHP-hack. Det högaktiva communityt ska över på Stampens koncerngemensamma Polopoly 9.14- och Java-storsatsning. Och projektet har kommit en bra bit på väg.

Trots att det troligtvis inte är menat så, så kan ni följa det på den föga hemliga och projektröjande URL:en cms.familjeliv.se. På officiella Familjeliv.se blandas idag dessutom nyheter från gamla lösningen och nya. Vilket tydligt syns och inte alls ser bra ut. De två olika java- och php-sidtyperna har bl a annorlunda bredd och helt annorlunda vänsternavigering samt vissa artikelfeatures överensstämmer inte alls.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Orange Business Services ersätter Basefarm, ny plattform

På den Basefarm-hostade sajten hittar vi egentligen samma content som på live-sidan samt lite grafiska puffar för ämnesområden, en avdelningsdropdown och en mest lästa lista. Jag kan tänka mig att teamet bakom har en hel del jobb kvar att få in och standardisera alla custom features som Familjeliv-teamet och konsulter utvecklat under årens lopp.

Akta er, akta er, Stampen. Ändra inte en tum på den tråd-design och layout användarna vant sig vid. Först Facebook like debaclet och nu ett mödosamt plattformsbyte som garanterat användarna kommer reagera på. Det här luktar Shortcut.nu lång väg.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Orange Business Services ersätter Basefarm, ny plattform

Nu är sajten redan röjd på flera sätt, men teamet borde försöka ”göra en Di.se”. Så långt det bara går.

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Familjeliv.se går över till Polopoly, sätter alla användare på spel | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment