Kommande Drupal 9 fokuserar på tillgänglighet och att tilltala nybörjare

In CXM, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I sitt inledningtal för Drupalcon Amsterdam adresserade grundaren Dries Buytaert sedvanligt State of Drupal och pratade om kommande Drupal 9. Fokus för Drupal 9 är inte längre CX eller att vara en öppen, högst integrerbar produkt. Drupal verkar för 2020 istället satt fokus på tillgänglighet, användarvänlighet och enkelhet. Nya områden för produkten. Speciellt accessibility / tillgänglighetsanpassningar som kontroll via tangentbordet nämns återkommande i Dries tal. Huvudsakliga teman är att vara "den bäst strukturerade datamotorn", "prioritera användningen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon