Formpipe lägger ned i Danmark, fokuserar på Sverige

In ECM, Nyheter, Platina by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Två nya svenska Platina-kunder i december värda totalt 4 Mkr är de goda nyheterna. De tristare från Formpipe samma månad är att det danska kontoret för konsultation säljs av till KMD. Detta efter att en betydande kund som stod för 50% av omsättningen valt ny leverantör. 2014 bidrog denna del av verksamheten till cirka 10 % av nettoomsättningen. Den initiala köpeskillingen uppgår till 3,2,MDKK. Baserat på ett par konkreta parametrar under 2016 kan även en tilläggsköpeskilling...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.