Försäkringskassan redesignad till sommarledigheten

In Extranät / Portaler, Intranät, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Några släpande nyheter för en slö måndag, Försäkringskassans Forsakringskassan.se har äntligen designat om. Fortfarande utan CMS (?) men nu med en fräsch, flerfärgers form av MRM Starsky med lite användbarhetshjälp från inUse.

Sajten är ett hopkop av oändligt många sammankopplade tjänster. Denna uppdatering verkar främst berört det yttersta lagret och ingen modernisering eller konsoliderade tjänster i övrigt. Bara URL:er som http://www.forsakringskassan.se/privatpers?NavigationTarget=navext(ROLES://portal_content/fk/nav/privatpers|wpcnavigation:///wpccontent/Sites/Privatperson/Site%20Navigation/navigation.xml/~/0/I0_0/II0_0_9) skvallrar om det.

Tjänster från funkaportalen och Browsealoud finns även på plats.

De har även en egen 3D-modellerad (några GIF:ar vad jag kan se) avatar från tjänsteleverantören Artificial-solutions. Varför inte nöja sig med gratisalterativen som finns?

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Handelsbanken bygger 70 man stort Salesforce CoE low-code team

Roxen har tidigare sålt produkt och tjänster till Försäkringskassan. Logica och Accenture, som båda tvingas betala pengar efter en stortvist med Försäkringskassan, är andra IT-leverantörer. Försäkringskassan ska i samma veva fått ett nytt intranät. Via Emil.

Kommentarer

  1. Vad med ”custom bygge” har försäkringskassans problem att göra?

Leave a Comment