Framtidens svenska utvecklare drillas i Adobe AEM

In Adobe AEM, Check out/Kassasystem, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Att den svenska Adobe AEM - Experience Manager / Marketing Cloud utvecklingsarsenalen är nästintill obefintlig är ingen hemlighet. Adobe representanter har tidigare berättat för MKSE.com att deras egen strategi är att först introducera och sälja produkten, sedan bry sig om ett partnernätverk som ska sköta leveransen och konsultingen. Men nu kan ändring vara på väg. På samma sätt som EPiServer de senaste tre åren försörjt många kunder. Nackademin har i år startat ett första Adobe AEM java-utvecklingsspår...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.