Golvföretaget handlar upp fler digitala stöd

In Nyheter, PIM, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Golvabia köpte för 1,5 år sedan in en Umbraco open source .NET CMS, nu utökas den med en Storm Commerce / Jetshop. Satsningen ska bland annat i sommar förses med ett nytt PIM som gruppen hoppas ska underlätta stort för Golvabias medarbetare och kunder. Golvabia är ett familjeföretag i golvbranschen som startades 1949 och är verksamma från Anderstorp i Småland. Golvabia har egen tillverkning av trägolv och distribuerar också kakel, klinker, textilgolv och mattor till fackhandel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon