Golvabia köper in Umbraco från Toxic

In Microsoft .NET, Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Golvabia som verkar inom kakel & klinker, trägolv och textila mattor har köpt in ett digitalt helhetsuppdrag på Umbraco CMS av byrån Toxic. Uppdraget var att ta fram ett nytt designkoncept och en ny webbplats, samt att bygga integrationen mellan deras affärssystem Jeeves och webben.Nästa steg är att ansvara för att marknadsföra Golvabia i sociala medier. Toxic är en digital byrå och  webbyrå i Jönköping, Borås & Anderstorp som jobbar inom digital marknadsföring, kommunikation och webbutveckling....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon