Hästens Sängar handlar upp Salesforce, installerar appar i butik. Tonar ned e-handel

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sponsorn Deloitte Digital bjöd in en av talarna när Salesforce Basecamp genomfördes under tisdagen i Stockholm. De hade tagit med egna, halvårsgamla caset för den klassiska svenska sängtillverkaren Hästens sängar. Ett omfattande Salesforce Sales- och Service-cloud koncept med Einstein AI-stöd samt en betalfunktion tillgänglig för säljpersonal ute i butik (baserad på ovanligare valet Kaching och Adyen payment provider). UX-teamet på svenska Deloitte Digital hade genomfört både kundresemappning baserat på externa kunder kombinerat med vad som kallas...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon