Horseboy vinner uppdrag för Zlatan Ibrahimovíc och Oscar Properties

In Android, iPhone, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitalproducenten och den mindre byrån Horseboy har via uppdragsgivare inom reklambranschen knutit till sig ett imponerande antal nya digital och app-uppdrag. Både för lokala kunder som Natural Cycles samt Oscar Properties men även för jättar som Facebook, IKEA, Zlatan Ibrahimovíc, Volvo, Telia, Coca-Cola och Sonos. Samt nyligen bortgångne Avicii. Horseboy hjälper ofta kundernas reklambyråer (Forsman Bodenfors, DDB, Åkestam Holst m fl) som underkonsult. Horseboy uppmärksammades tidigare i år då de gjorde en egen ironisk digitalkampanj som motsvar till H&M "Coolest monkey"-debacle....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon