Huffpost blir kommenteringsfunktion

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

AOL Huffington Post har sedan starten starkt foksuerat på läsarinteraktion och att föra fram läsarnas inlägg, åsikter, känslor och kommentarer. Det har lett till kreativa och industriledande Twitter API och Facebook Open Graph implementationer. Sedan starten 2007 har de aldrig nöjt sig med egna bloggverktygets inbyggda kommenteringsfunktion, Disqus, eller Echo kommentarer. Inte heller det senaste årets raket Facebook Comments fick förtroende i Huffington Post På Adobe Digital Summit 2012 avslöjar Huffington Posts grundare Arianna Huffington att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.