IFK Göteborg följer i AIKs spår, köper in Data Talks CDP

In CDP, DMP, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Data Talks är glada att kunna välkomna in IFK Göteborg som en Data Talks CDP-användare. De följer därefter flera andra fotbollsklubbar som t ex AIK. En oväntad sportnischning för svenska CDP:t som just nu konverterar bra, menar bolaget själva.

 ” – Vår ambition i IFK Göteborg är att förbättra kundupplevelsen i vårt e-handelssystem och för alla våra supportrar. För att uppfylla denna ambition samarbetade vi med Data Talks på grund av deras expertis inom sport och förståelse för hur man konverterar data till intäkter, hur att leverera smartare och mer personliga kampanjer. ”

Säger Gustaf Rönneklev marknadsförings- och e-handelschefDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Shopify skapar egna Zero Party Data, hjälper e-handlare hitta "lookalike"-kunder


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon