Indierna snäpper upp Salesforce-förvärvet, öppnar nya kontor

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

NoA:s Salesforce verksamhet är inte den enda som gått riktigt bra under pandemin. Numera Infosysägda Fluido visar sig efter indiernas intåg ökat omsättningen till hela 123 Mkr med en första vinst på många år, det var röda siffror en lång period dessförinnan. Vinsten är på hela 13,2 Mkr. Så sent som 2020 var omsättningen enbart 88 Mkr med en förlust om -4 Mkr.

Alla svenska kunder som valt att gå MACH, headless och decoupled på sistone hittar ni i MKSE.com dagligen uppdaterade headlesssektion. Läs allt här.

Det firas med nya kontor i bl a Malmö. Sedan tidigare finns Fluido även i ursprungslandet Finland, Danmark, Slovakien, Nederländerna, Storbritannien, Tyskland och Norge.

” – Vi har funnits i södra Sverige i många år. Då kundernas efterfrågan ökat och vi har en stark tillväxt etablerar vi ytterligare en hub i Malmö. Större lokal närvaro kommer göra att vi på ett bättre sätt kan tillgodose våra kunders behov och göra det möjligt för oss att samarbeta än mer lokalt såväl som globalt. Det kommer också att hjälpa oss i vår rekrytering i regionen.”

Säger Daniel Zetterberg, Landschef för Sverige. Framtidens erbjudande från gruppen rör remote work, framtidens atbetssätt och en ny Salesforcepaketering med Slack som motor. Det är okänt om några svenska kunder nappat på just det erbjudandet ännu. Slack har fortfarande en del att bevisa i förhållande till mer accepterade Teams.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Världsledande konsulter och leverantörer inom Metaverse 2023