Interbuild tar fram ny headless e-handel på 96 timmar

In Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tillsammans med partnern Ngine har Interbuild lanserat en helt ny headless e-handel på SiteDirect. Arbetet ska enbart tagit 4 dagar, mycket med hjälp av acceleratorn GO Commerce Start-up och en Headless Commerce uppsättning. Interbuilds e-handel har även snabbkassa med EcsterPay och en kampanjmotor. Jan Rudhede, VD på Interbuild, säger:

“ – Vi var ute efter en flexibel plattform som kan hantera våra olika produkter och behov, samt en stabil plattform för vår växande marknad både i Sverige men också för etablering i övriga Europa. Valet föll på SiteDirect för att vi snabbt kunde komma igång med att sälja.”

Interbuild är sedan 1995 engagerade i design, utveckling, inköp och försäljning av massiva trämöbler över hela världen. Interbuild säljer bland annat bänkskivor, massiva trägolv, utemöbler och balkongmöbler i akacia.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Calvin Klein och Tommy Hilfiger-folk lanserar headless commerce

SiteDirect GO Commerce med helt nytt användargränssnitt och som har levererats tillsammans med vår partner Ngine.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, KI, Avanza och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss