inUse växer i Stockholm, öppnar utomlands, HiQ affärsutvecklare ny ledare

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Strax innan jul presenteras Jonas Ehrling som ny regionchef på inUse Stockholm. Han ska ha en gedigen erfarenhet av affärsstrategi och att bygga upp arbetsgrupper.Han kommer närmast från HiQ i samma stad och brinner för inUses fokusområde hållbarhet samt för projekt "som gör skillnad". UNHCRs insamlingsprojekt nämns som ett exempel. Inte minst efter att ha diagnostiserats med en hjärntumör för två år sedan som "gjorde om hans mentala priolista rejält". Nu ska inUse växa under 2017....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment