Kanban Jedi kurs i Sverige

In Kanban, Nyheter, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Framåtsträvande IT- och speciellt agil utvecklingsutbildarna på Crisp arrangerar en ny kurs. Kanban Jedi course är troligen en av landets första Kanban-kurser. Jedis utbildas den 24:e till 25:e september i Stockholm. Lärare är David Anderson, en pionjär inom Kanban software development. För 14 500:- SEK berättar han om hur Kanban startas upp, hur ett första Kanban board ritas upp och om mer avancerade koncept som risk management inom Kanban nyttjas. Case från verkligheten utlovas. Kanban ligger...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.