Martech-tjänsterna de ledande transformationskonsulterna säljer mest av just nu

In AI, Machine Learning, Botar, Amazon, Analys / Statistik, CDP, DMP, Chatbots, Community, Facebook Pages, Content Marketing, CRM Customer Relationship Management, CXM, E-handel, Kanban, Lojalitetsprogram, Marketing Automation, Martech, Metodik, Nyheter, Online Marketing, Övriga / Custom CMS, PWA, Salesforce, Scrum, SEO, Static Site Generator by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

De många svenska IT- och managementkonsulterna och aktörerna inom ”marketing transformation” och ”digital transformation” som erbjuder olika typer av handfast stöd inom digitalisering har anpassat egna verktygslådan under 2021. Inte minst på grund av pandemin och de nya behoven och situationerna som uppstod. Det gick inte heller 2020/2021 att på samma sätt att ”stå över axeln” vid CMO i kontorslandskapet och tipsa om olika typer av SaaS-baserade martechstöd eller smarta, agila arbetssätt.

Vad är det då för tjänster och paketeringar som gäller just nu i höst? De ledande aktörerna, som Curamando/ARC, NoA, Accenture, Deloitte, Omniarch m fl offererar i skrivande stund färdigpaketerade tjänster somDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Vi har mer på samma ämne:  AFRY bygger Digital X och Factory, två transformationsenheter för att förädla och producera "technical capabilities"


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at €0 or more.