Knowit köper upp Spotifys Salesforce CRM byrå, ny offensiv

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Knowit Experience fortsätter sin halvårsgamla satsning på Salesforce genom att förvärva den svenska Saleforce byrån 4front. En fem år gammal byrå med Spotify, Qlik, Qmatic, Lunds Universitet och Fiskars på kundlistan. 4front omsätter omkring 5,8 Mkr och visade 2018 upp ett resultat om 300 000 SEK. ” - Salesforce är en av de mest intressanta och snabbast växande tekniska plattformarna när det gäller datadrivna kundrelationer, både avseende funktioner och möjligheter.” Säger Kenneth Lyngshede, ansvarig för det nystartade CRM-erbjudandet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon