Knowit vinner Telenors digitala identitet, tar över från Design Bridge/Superunion London

In Contentful, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Februari har börjat bra för Knowit Experience som tar en större UX/design thinking skalp i hela Telenors varumärkesstrategi och identitet. Som exklusiv leverantör till 2027.

0 st
marknader verkar Telenor på
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

”– Det ska bli spännande att arbeta för en ambitiös och internationell kund inom en bransch som genomgår stora förändringar. Vi ser fram emot att komma igång.”

Säger varumärkesstrategen Nina O’Gorman på Knowit Experience. Fredrik Ekerhovd, som leder Knowit Experience i Norden, är stolt över teamet som har vunnit det nya uppdraget:

”– Konkurrensen om att leverera kompetens inom varumärke och design till stora internationella telekomföretag är hård. Knowit Experience är en av de största varumärkes- och designbyråerna i Norden, och jag tror att en av våra styrkor är att vi kan arbeta över marknader och branscher med spetskompetens inom strategi, design och digitalt. På Knowit är vi upptagna av att leverera på vår vision om ett hållbart och mänskligt samhälle, där Telenors vision «empowering societies» stämmer väl överens med hur vi ser att vi kan vara med och förenkla förenkla människors vardag.”

Telenor verkar idag på åtta marknader, med nära 160 miljoner abonnenter. Telenor är en större Contentful headlessanvändare som sköts av ett egna omfattande agila team. Det har även funnits Salesforce samt Adobe Marketing Cloud inom telco’n.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fisker säljer bilar till svenskar på Contentful headless med Salesforce CRM och Workday