adobe AEM, Adobe Experience Manager, Adobe Marketing Cloud, RSG, Tony Byrne Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing

Kunder ångrar valet av Adobe Experience Manager, vill ut ur sviten

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Antalet Adobe Experience Manager och Adobe Marketing Cloud kunder som ångrat sitt nya plattformsval ska ha ökat under 2017.

Det menar RSG:s Tony Byrne som beskriver att problemet oftast är att större företag och beställare, efter möten med Adobes duktiga säljare, har lagt samtliga produktbehov hos det förtroendeingivande företaget. Några år senare sitter de med ofullständiga och kostsamma funktioner som inte Adobe AEM visar sig klara av. Inom t ex CMS, e-handel och DAM behov. Men de kommer inte loss och sitter helt i knät på produktföretagets jättesviter.

I en “Adobe AEM Exit Strategy” beskriver Byrne hur detta är snarlikt en amerikansk trend för ett decennium sedan där flera kunder upplevde samma sak efter lagt alla ägg i TeamSites korg.

Vi har mer på samma ämne:  SAP.com och SAP Marketing Cloud tvingas använda konkurrenternas teknik

Men Adobe är efter alla uppköp en mycket mer komplex produkt än Teamsite anno 2007 och projekt startar ofta på en basal nivå där de efter några årVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.