Längdskidsbutiken satsar på Loop54 och SiteDirect

In Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Integration av Loop54 e-handel produktsök och ny responsiv design är några av uppdateringarna på nya Pölder.se på SiteDirect.Speciellt den avancerat anpassade sökfunktion integrerad mot tjänsten Loop54 ska vara en välkomnad nyhet inom e-handeln, berättar de i en pressrelease. Pölder i Nässjö säljer längdskidutrustning och allt som hör till för alla nivåer av utövare....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment