Leander Pehrson handlar upp SiteDirect GO e-handel

In Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Möbelhuset Leander Pehrson med heminredningshus i Ystad, Kristianstad, Veberöd och Lund har handlat upp en ny e-handel på SiteDirect GO. Målet är att inspirera besökare och driva besök till sina varuhus, lätt kunna visa produkter och få en mer smidig administration på lösningen. Företaget grundades 1912 och första möbelaffären öppnades i Smedstorp på Österlen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon