L’Oreal bygger ny e-handel med Salesforce, ökar intäkterna med 49 procent under 2019

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vissa varumärken är mer sugna än andra att associeras med termen "digital transformation". Bolag som gärna vill berätta öppet om alla projekt och samarbeten som satts igång. L'Oreal tillhör dessa. Redan för tre år sedan gjorde kosmetikjätten en stor sak av sitt samarbete med Sitecore CX för hela 600 webbplatser. Enorma projekt som skulle ta koncernen in i en ny digital tidsålder. Därefter har bolaget även synts som en jättekundlogga på både Adobe event och i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon