L’Oreal väljer jobba vidare med Ottoboni, kör Salesforce Commerce Cloud och Sitecore

In Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

L'Oreal berättar idag hur de förlängt sitt digitala, strategiska samarbete med Ottoboni. Skönhetsföretaget har jobbat med Ottoboni i två år och Thomas Biesterfeldt, marketing director L’Oréal Nordics hoppas enligt ett uttalande kunna fortsätta utveckla sin starka position tillsammans med byrån. Han anser att den digitala mognad som finns i Norden, tillsammans med regionens infrastruktur, skapar en perfekt grogrund för att: "Utveckla kombinationen skönhet och innovation." L'Oreal köpte förra våren in en ny Salesforce Commerce Cloud e-handel för Lancome och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment