Marinmuseum live på EPiServer CMS 5 av Valtech

In Javascriptramverk, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

En kontakt på Valtech berättar att de just blivit klara med Marinmuseums nya webbplats på EPiServer CMS 5. Webbplatsen blir den andra av fyra som kommer att lanseras med den nya kunden. Den senaste släpptes för 6 veckor sedan. Läser du MKSE.com i din vardag? Stöd mig gärna med en röst i YABA 2010! Syftet med webben är att locka besökare till museet, i första hand barnfamiljer. På längre sikt vill man även att webben ska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.