Marketo Engage ABM Essentials adderar 25 miljoner Linkedin kundkontakter

In Adobe Marketo, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Adobe har utnyttjat det mångåriga samarbetet tillsammans med Microsoft i en ny ABM, Account-based marketing uppdatering för egna Adobe Marketo Marketing Automation. B2B-marknadsföringen ska framöver bli smartare med tillgång till Microsoftägda LinkedIns data från imponerande 25 miljoner företag. Hela 500 miljoner datapunkter ska gjorts tillgängliga till Marketo. Detta ska hjälpa till att följa en mottagare över olika kanaler och platser med sin riktade kommunikation, enligt ABM teorin. Företag ska snabbt kunna bygga och prioritera listor med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon