Marriott International personaliserar 6500 hotell med Salesforce lojalitetsprogram

In Adobe AEM, CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hotelbjässen Marriott International berättar att de har adderat Salesforce Service Cloud till de egna Adobe Experience Manager och Marketing Cloud satsningarna från 2017. Marriott ska använda Salesforce för att skapa en ny, global plattform som ska öka kommunikation och lojalitet bland alla hotellkedjans medlemmar. Samt öka den personaliserade servicen per medlem. Marriott, med 30 olika varumärken och hela 6500 hotel, ska använda Salesforce CRM plattformen för att skapa ett “360-degree view” över allt från webben, mobila appar,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon