Mölndalsbostäder köper in ny digital arbetsplats

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid har levererat en heltäckande, ny digital arbetsplats åt Mölndalsbostäder. Det nya intranätet som når samtliga anställda och möjliggör intern kommunikation, ordning och reda, åtkomst till ny funktionalitet samt digitalt samarbete har just lanserats. Lösningen är en implementation av standardiserade funktioner i Office365 med SharePoint Online och Teams-stöd. Consid kommer efter lanseringen kontinuerligt att arbeta vidare med proaktiv rådgivning och olika typer av vidareutveckling av molnplattformen. Mölndalsbostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag som arbetar med att förse Mölndal...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon