Ny Adobe Magento e-handel från Audi och e-tron elbilen

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ateles står bakom den första sajten för Audi och nya, första elbilssatsningen e-tron. Det är deras kund Harald A. Møller AS, Norges största bilimportör, som köpt in e-handelslösningen. Ateles ska ha jobbat med Møller sedan 2016 och har tidigare byggt siterna bilkjop.no och SEAT.no. Plattformsvalen kommer därmed från samma svit, Audi.no använder, liksom Audi.se och Audi globalt, ett Adobe Experience Manager CMS sedan flera år tillbaka. Även om det handlar om en inkopplad återförsäljare blir de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon