Ny Salesforce och Adobe AEM partner, Softhouse satsar på plattformarna

In Adobe AEM, Java, Microsoft .NET, Nyheter, Salesforce, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bosnienanknutna IT-konsultbolaget Softhouse har tagit några större CXM- och CMS-uppdrag på plattformar som Salesforce och Adobe AEM på sistone. Softhouse har en ny målsättning att bli det bästa Salesforce-teamet i Sverige. Inom Salesforce erbjuder Softhouse projektledare, kravanalytiker, arkitekter, utvecklare och admins som alla ska sitta med i lokala team. Det finns även en genomgång och analysrapport av status på befintliga Salesforce-implementationer som ska se över: Best practices Standard vs. Custom Adoption Underhållbarhet Versionshantering Och en "Softhouse Success Squad" som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon