Ny Salesforce och Adobe AEM partner, Softhouse satsar på plattformarna

In Adobe AEM, Java, Microsoft .NET, Nyheter, Salesforce, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bosnienanknutna IT-konsultbolaget Softhouse har tagit några större CXM- och CMS-uppdrag på plattformar som Salesforce och Adobe AEM på sistone. Softhouse har en ny målsättning att bli det bästa Salesforce-teamet i Sverige.

Inom Salesforce erbjuder Softhouse projektledare, kravanalytiker, arkitekter, utvecklare och admins som alla ska sitta med i lokala team. Det finns även en genomgång och analysrapport av status på befintliga Salesforce-implementationer som ska se över:

  • Best practices
  • Standard vs. Custom
  • Adoption
  • Underhållbarhet
  • Versionshantering

Och en ”Softhouse Success Squad” som ska kunna gå in och ta över olika projekt i nöd.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Offentliga England investerar stort i Salesforce och Slack

Utöver modernare kundupplevelseprojekt har de senaste åren ett erbjudande med mobil utveckling på ramverk som Swift byggts upp. Softhouse jobbar med kunder som ABB, Telenor, Tele2, Ericsson, Verisure, EOn, Sony, TeliaSonera, Ikano, ICA, Axis och Försäkringskassan. Bolaget jobbar främst med mer traditionell, agil resurskonsulting inom .NET och java. Bolaget sysselsätter idag 200 anställda på plats i städerna Stockholm, Sarajevo, Göteborg, Malmö, Karlskrona och Växjö. Softhouses historik sträcker sig ända tillbaka till 1996.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.