Nya Chef.se lanserad

In CDP, DMP, Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstrom6 Comments

Nya Chef.se har lanserats av bl a Söderhavet. Cheferna har (snålat?) och som CMS valt en PHP-produktion med mängder av ihopklistrade gratisscript. Chef.se's källkode rymmer färdiga script från Dynamic Drive DHTML code library, Google Analytics för statistik och Openx för annonshantering. Ny funktionalitet är en medarbetarsamtalmall, lönesättningsfunktion samt kurs- och evenemangssidor....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Snålt eller smart? Handlar kommentarerna om DDD-prylar etc. om att det skulle vara dåligt intryckt eller om dess sjävla existens?

    Att köra Analytics och OpenX ligger väl mer under smartness än under sosseflagg.

  2. Snålt eller smart? Handlar kommentarerna om DDD-prylar etc. om att det skulle vara dåligt intryckt eller om dess sjävla existens?

    Att köra Analytics och OpenX ligger väl mer under smartness än under sosseflagg.

  3. Hej tjompa. Har du inte noterat det så gillar vi CMS på den här bloggen. Och de möjligheter en webbstrategi som inkluderar strukturerade lösningsförslag ger.

  4. Hej tjompa. Har du inte noterat det så gillar vi CMS på den här bloggen. Och de möjligheter en webbstrategi som inkluderar strukturerade lösningsförslag ger.

  5. Hallå och hej herr edenstrom. Klart jag noterat det, en av anledningarna att du ligger i just mappen “CMS” i flödet. Och det är ett bra flöde dessutom. Ser dock inte hur svaret ditt går ihop med det som till en början var grundtankarna till min lätt snurriga fundering här ovan.

  6. Hallå och hej herr edenstrom. Klart jag noterat det, en av anledningarna att du ligger i just mappen “CMS” i flödet. Och det är ett bra flöde dessutom. Ser dock inte hur svaret ditt går ihop med det som till en början var grundtankarna till min lätt snurriga fundering här ovan.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.