Nya Chef.se lanserad

In CDP, DMP, Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstrom6 Comments

Nya Chef.se har lanserats av bl a Söderhavet. Cheferna har (snålat?) och som CMS valt en PHP-produktion med mängder av ihopklistrade gratisscript.

Chef.se’s källkode rymmer färdiga script från Dynamic Drive DHTML code library, Google Analytics för statistik och Openx för annonshantering.

Ny funktionalitet är en medarbetarsamtalmall, lönesättningsfunktion samt kurs- och evenemangssidor.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hallon skapar ny ID med Tre Creative Agency och Söderhavet

Kommentarer

  1. Snålt eller smart? Handlar kommentarerna om DDD-prylar etc. om att det skulle vara dåligt intryckt eller om dess sjävla existens?

    Att köra Analytics och OpenX ligger väl mer under smartness än under sosseflagg.

  2. Snålt eller smart? Handlar kommentarerna om DDD-prylar etc. om att det skulle vara dåligt intryckt eller om dess sjävla existens?

    Att köra Analytics och OpenX ligger väl mer under smartness än under sosseflagg.

  3. Hallå och hej herr edenstrom. Klart jag noterat det, en av anledningarna att du ligger i just mappen ”CMS” i flödet. Och det är ett bra flöde dessutom. Ser dock inte hur svaret ditt går ihop med det som till en början var grundtankarna till min lätt snurriga fundering här ovan.

  4. Hallå och hej herr edenstrom. Klart jag noterat det, en av anledningarna att du ligger i just mappen ”CMS” i flödet. Och det är ett bra flöde dessutom. Ser dock inte hur svaret ditt går ihop med det som till en början var grundtankarna till min lätt snurriga fundering här ovan.

Leave a Comment