Nya Dagensmedia.se vill vara sticky, lyckas förstöra alla länkar

In Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Dagensmedia.se följer i Resume.se's fotspår och släpper en helt ny design i år. Den nya designen, som rullades ut under onsdagen är luftigare, mer centralt placerad och innehåller färre, mer omfattande kategorier. Menyerna innehåller grafiska element och Disqus för kommentarer ersätter de egna, anonyma. Sajten ska vara byggd för att stimulera till merläsning och den ska vara SEO-anpassad samt bättre anpassad för mobila besökare. Biten med SEO blir däremot rätt floppig. Samtliga gamla länkar är i nuläget brutna....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.