Nya designmöjligheter med uppdaterade Liferay DXP

In Liferay, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I maj 2016 kom den första transformationen av Liferay från en "portalprodukt", med 90-talsanor, till att transformeras till en mer ren kund- och upplevelsehanteringsprodukt. Den uppdaterade huvudprodukten fick då det modernare namnet Liferay Digital Experience Platform (DXP). Och nu har några nya ytterligare versioner av DXP släppts. I juli 2018 års uppdaterade Liferay DXP fokuserar open source produkten numera på: Att skapa effektiv, backer siddesign Att ge möjligheter till mer flexibel innehållsskapande Att erbjuda dynamiska formulär Att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon