Nya Ericsson.com är lanserad

In Autonomy Interwoven TeamSite, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Svergies stolthet, Ericsson har äntligen lanserat nya Ericsson.com. Projektet har pågått under nästan hela året, som MKSE.com kunde berätta om i mars. Sajten är ovanligt bred, eller rättare sagt tillämpar dynamisk bredd, den är även ganska vit och har försetts med stora/breda menyer med grafiska element. På framsidan roterar en glob med tjänsteerbjudanden (Service Selling) från runt om i världen. Dessa korta budskap går sedan att bläddra mellan (?). Webb-TV finns hjälpligt med WMA-filer som kräver...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.