Nya Ericsson.com är lanserad

In Autonomy Interwoven TeamSite, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Svergies stolthet, Ericsson har äntligen lanserat nya Ericsson.com. Projektet har pågått under nästan hela året, som MKSE.com kunde berätta om i mars.

ericsson

Sajten är ovanligt bred, eller rättare sagt tillämpar dynamisk bredd, den är även ganska vit och har försetts med stora/breda menyer med grafiska element. På framsidan roterar en glob med tjänsteerbjudanden (Service Selling) från runt om i världen. Dessa korta budskap går sedan att bläddra mellan (?).

Webb-TV finns hjälpligt med WMA-filer som kräver tre klick för att få fram. Det finns även en del mindre användarvänligt korrekta kopplingar till inköpta flash-kampanjsajter som öppnas i samma fönster. Inte ens bortlänkningen till Facebook meddelas om i förväg.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Wipro om hur AI införs internt samt största tagna AI-affären under 2024

Ericsson.com kör sedan tidigare Autonomy Interwoven TeamSite. Tittade på nya Intervowen referenser men är osäker om detta projekt ligger kvar på samma / en versionsuppgraderad plattform. Något som vet? Projektet ska ha letts från Sverige.

Kommentarer

Leave a Comment