Nytt Spintr socialt intranät gör Fastighetsägarna till en attraktivare arbetsplats

In Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fastighetsägarna är en av de senaste kunderna in till Spintr intranät, som ofta säljs som tjänst idag. Det berättar de under tisdagens Smarta Intranät konferens hösten 2019. Fastighetsägarna har runt 60 medarbetare på nio orter i Sverige och sökte ett intranät som stärkte vi-känslan på företaget, var mer användarvänligt och som kunde samla allt på ett och samma ställe. Ledorden var nära, modig och trovärdig.

Spintr vann upphandlingen och därefter startade arbetet. För att realisera och genomföra tankarna med det nya intranätet behövdes personer från olika delar av organisationen. En arbetsgrupp med representanter från ekonomi, juridik, kommunikation, förhandling, ledning samt medlemsservice ska ha tillsatts med uppgift att sortera befintlig information på gamla intranätet, värdera den och också ta ansvar för att lägga ut den.

Beställare Johanna Starkenberg-Fröjd uttrycker att:

” – Vi vill vara en modern arbetsplats som är attraktiv för medarbetarna och ett bra intranät blir då en självklarhet.”

Några siffror efter leverans inkluderar:

  • 5, 5 minuter per intranätbesökare i medel
  • 14 sociala grupper har skapats.
  • 2 inlägg per dag har skapats i det sociala flödet

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss