Ökad innovation, produktivitet, effektivitet med ny av Office 365 SharePoint av Bool

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Jämtkraft är en av de senaste svenska användarna av ett Office 365 SharePoint intranät. De har även byggt bolagets nya ledningssystem på lösningen. Målet med nya projektet är att sprida information genom organisationen, dela och utbyta kunskap, samarbeta i olika grupper och erbjuda dokumenthantering. Medarbetarna ska kunna fokusera på att leverera 100% förnybar el till hela Sverige. Intranätet bygger på Bools egna paketering och plattform Core. Ledningssystemet bygger på deras egna produkt Guide. ” - Den digitala...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon