Söderhavet och Nordic Morning ledning hoppar av, startar svensk Voice och Alexa byrå

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Erik Lidsheim, som grundat designbyrån Söderhavets grundare och är tidigare delägare i Nansen/Making Waves, berättar för MKSE.com att han drar igång nya voice, röststyrningsbyrån Talking To Me. Detta tillsammans med byråpersonligheten Mattias Falkendal som tidigare startat både reklambyrån Lowe Tesch och på senare tid även står bakom SEO-byrån Klikki. Numera en del av, och omdöpt till Nordic Morning.Den senare blir VD för Talking To Me och med på tåget ska även tre ytterligare branschpersonligheter, berättar byråns nya...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon