Panasonic släpper brand store, utmanar egna plattformsvalen

In Adobe AEM, E-handel, Java, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Panasonic Nordic i Solna har fått en egen svensk, brand-store e-handel upprättad på sistone. Där säljs delar av företagets egna 16 000 produkter, främst hörlurar och nya kameraobjektiv. Allt på en ny Salesforce Commerce Cloud som ska integrerats tätt med den mångåriga Adobe AEM-installationen av holländska partnern Debt Agency. Det är samma plattform som används för 18 olika marknadssajter. Teamet bakom berättar de är stolta över att fått till en integration med Panasonics äldre CMS-website och de nya online shoppingsajterna.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Red Wing Shoe Co. köper upp läderdoftande Centra och Sitoo av Rivercode, lämnar Salesforce

Betalning erbjuds via Paypal och flera större kortföretag. Det finns relaterade produktlistningar, en ”bar” för att sortera efter pris samt möjlighet att söka efter olika Panasonic reservdelar.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss