Planen för att föra in Salesforce mjukvarusvit i offentlig sektor, DoD och US Army redan kunder

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mitt i uppståndelsen kring tresiffriga miljardförvärvet av Slack och ett välarrangerat Dreamforce* med Metallica och Lenny Kravitz visar det sig att Salesforce i december även snappat upp sitt egna, specialiserade konsultbolag. Ett amerikanskt 1000-mannagäng som ståtar med hela 2000 egna kompetenscertifikat, nödvändigt inom SFDC-uppdrag. Det som är intressant med med det Virginia-baserade bolaget, och inte riktigt ännu uttalat med förvärvet, är fokuset på vertikal, marknad, erbjudande och teknik. Det handlar om en ledare inom MuleSoft API-integrationer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon