Playmobil bygger brand-store med egen Salesforce e-handel till jul

In E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter sportvarumärkena kommer leksakstillverkarna i allt snabbare takt ut med sina egna "brand-stores" och officiella e-handelslösningar. Disney har en egen e-handel, däremot tillfälligt stängt för svenskar, Lego släppte sin första e-handel på Oracle ATG redan 2009 och Hasbro Nerf säljer själva online sedan ett tag tillbaka. Nu hakar även Playmobil på tillsammans med en ny europeisk Salesforce Commerce Cloud installation. Komplett med svenskt språkstöd för vår marknad (en av totalt 27 som just nu rullats ut) och SEK...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon