Poolia ger upp headless och Contentful efter bara ett år, tillbaka till tidigare lösning

In API, Contentful, CXM, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Wordpress by Martin Edenström

Update: Kanske blev det för mycket API-ekonomi, prestandafokus och frigörelse i headless och Contentful lösningen av Cloud Nine? Den som såg så bra och modern ut, för bara ett och ett halvt år sedan.

Trots att en ansvarig från marknads och kommunikationsavdelningen på Poolia handlade upp den tidigare headless-lösningen verkar man uppenbarligen sökt ett CMS med mer UI, användargränssnitt och administratörsvänlighet inom Poolia och Uniflex.

” – Att konsolidera alla webbplatser på WordPress och skapa en enklare miljö har varit vårt mål. Vi har jobbat med Triggerfish i koncernen tidigare och vet att de gör ett bra jobb.”

Säger Nima Ashaier, koncern IT chef och CIO för Uniflex och Poolia.

Fler artiklar om ämnet:  Ubisoft Sverige satsar på WordPress tillsammans med Triggerfish

Poolia lämnar därmed Contentful och headless CMS efter rekordtid. Knappt 18 månader efter lansering och väljer e istället att låta högaktiva WordPress-partnern Triggerfish bygga upp den nya webben för bemanningsbjässen. I samband med nya webbplatsen tas fram ska


Vill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett gratis konto.
Använd registreringslänken för att skapa en ny användare. Därefter kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag såväl som nästa vecka. Att registrera sig är standard på kvalitativa nyhetssajter. Detta formulär tar bara 10-15 sekunder att fylla i. Eller omfamna kundupplevelsen och låt din webbläsare auto-fill populera dina personliga uppgifter i gult.

Fler artiklar om ämnet:  Houdini nästa klädmärke att byta ut e-handeln och bygga helt nytt koncept
Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning efter första inloggning behövas.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Ligger steget före digitalt.