cloud nine, Contentful, Nima Ashaier, Open Text, Poolia, Triggerfish, Uniflex API, Contentful, CXM, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Wordpress

Poolia ger upp headless och Contentful efter bara ett år, tillbaka till tidigare lösning

In API, Contentful, CXM, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Kanske blev det för mycket API-ekonomi, prestandafokus och frigörelse i headless och Contentful lösningen av Cloud Nine? Den som såg så bra och modern ut, för bara ett och ett halvt år sedan.

Trots att en ansvarig från marknads och kommunikationsavdelningen på Poolia handlade upp den tidigare headless-lösningen verkar man uppenbarligen sökt ett CMS med mer UI, användargränssnitt och administratörsvänlighet inom Poolia och Uniflex.

” – Att konsolidera alla webbplatser på WordPress och skapa en enklare miljö har varit vårt mål. Vi har jobbat med Triggerfish i koncernen tidigare och vet att de gör ett bra jobb.”

Säger Nima Ashaier, koncern IT chef och CIO för Uniflex och Poolia.

Poolia lämnar därmed Contentful och headless CMS efter rekordtid. Knappt 18 månader efter lansering och väljer e istället att låta högaktiva WordPress-partnern Triggerfish bygga upp den nya webben för bemanningsbjässen. I samband med nya webbplatsen tas fram ska

Vi har mer på samma ämne:  Bemz tillbaka på lokal byråleverans, bygger ny e-handel med PIM


Vill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.