Poolia ger upp headless och Contentful efter bara ett år, tillbaka till tidigare lösning

In API, Contentful, CXM, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Kanske blev det för mycket API-ekonomi, prestandafokus och frigörelse i headless och Contentful lösningen av Cloud Nine? Den som såg så bra och modern ut, för bara ett och ett halvt år sedan.

Trots att en ansvarig från marknads och kommunikationsavdelningen på Poolia handlade upp den tidigare headless-lösningen verkar man uppenbarligen sökt ett CMS med mer UI, användargränssnitt och administratörsvänlighet inom Poolia och Uniflex.

” – Att konsolidera alla webbplatser på WordPress och skapa en enklare miljö har varit vårt mål. Vi har jobbat med Triggerfish i koncernen tidigare och vet att de gör ett bra jobb.”

Säger Nima Ashaier, koncern IT chef och CIO för Uniflex och Poolia.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Impact adderar tre nya till ledningen, samtliga från svenska Columbus

Poolia lämnar därmed Contentful och headless CMS efter rekordtid. Knappt 18 månader efter lansering och väljer e istället att låta högaktiva WordPress-partnern Triggerfish bygga upp den nya webben för bemanningsbjässen. I samband med nya webbplatsen tas fram ska Intelliplans nya kandidatportal användas för att skapar en enklare arkitektur inom projektet berättar teamet bakom.

Poolia har tidigare även haft stunts med Open Text Red Dot CMS och Episerver. Poolia fick smak för “ett liv utanför CMS:et” och headless när de körde kampanjen bokningstjänsten bokapoolia.se byggd på React.js, Node.js och Express framework 2017.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Davida köper in Centra och Storyblok headless e-handel för Europeisk lansering

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss