Poolia nästa att satsa helt på headless-CMS, React och API:er

In API, Contentful, Headless / Decoupled CMS, Javascriptramverk, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Cloud Nine hör av sig och berättar att de tillsammans med Poolia lanserat nya poolia.se. Mål med nya webbplatsen är att utveckla företaget och sätta användaren i fokus. Det ska nu blivit lättare att hitta och söka jobb hos Poolia. Lösningen blev headless-CMS:et Contentful och ett API för att tillgängliggöra Poolias rekryteringsfunktioner, som exempelvis kandidathantering och annonser. Gränssnittet är en separat frontend-applikation byggd på React som bland annat använder sig... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon