Pyramid ska växa inom B2B via Tyskland, öppnar nytt kontor

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

B2B säljer bra. I alla fall enligt Hemon Group som består av reklambyrån Pyramid, digitalbyrån Petra och varumärkesbyrån Graal. Deras resultat ska ökat till närmare 10 Mkr under 2021. Nu används delar av pengarna till att öppna ett tyskt representationskontor i Hamburg. Tysklandaktiva Alfa Laval, Bosch Rexroth, Habasit och Sulzer är redan kunder till gruppen.

”– Många byråer går dåligt och hukar i snålblåsten, men vi har bestämt oss för att bygga väderkvarnar istället för vindskydd. Våra ambitioner är höga, och vår vision är att inom några år vara Europas bästa B2B-byrå. Vi är på god väg med många internationella kunder och en stark position i Norden där vi rankats som Sveriges bästa B2B-byrå sexton år i rad.”

Säger Ulf Vanselius, VD för Pyramid. Pyramids visionDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Byrån tar helt över hos kunden, "driver hela e-handelsavdelningen"


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon