Responsive design gäller för Halebop.se

In nopCommerce, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Klaus-Peter Beiersdorf på Honesty tipsar om att Halebop som första svenska telekomoperatör - lanserat en webbbplats som är helt mobil, surfplatte- och datoranpassad.  Det är för första gången en nopCommerce .NET e-handel. Även HTML5 används i lanseringen. Ännu en modern och välgjord 2012 produktion från Telias uppstickaroperatör. Lanseringens krydda ska vara helt personaliserade Idomoo one-to-one videor som kommer som en hälsning till alla som blivit kunder. Halebop står själva... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej Martin,
    Kul att du skriver om detta, dock är rubriken lite missvisande då vi inte gjort siten (den har Halebop själva gjort). Istället har vi hjälpt dem med PR kring sidan. ;-)
    Är du rar och ändrar rubben så att det blir rätt? Vi vill ju inte ta cred för nåt vi faktiskt inte gjort.

    MVH,

    Klaus på Honesty.

Leave a Comment