Halebop, Honesty, Idomoo, Responsive design, valtech nopCommerce, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb

Responsive design gäller för Halebop.se

In nopCommerce, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Klaus-Peter Beiersdorf på Honesty tipsar om att Halebop som första svenska telekomoperatör - lanserat en webbbplats som är helt mobil, surfplatte- och datoranpassad.  Det är för första gången en nopCommerce .NET e-handel. Även HTML5 används i lanseringen. Ännu en modern och välgjord 2012 produktion från Telias uppstickaroperatör. Lanseringens krydda ska vara helt personaliserade Idomoo one-to-one videor som kommer som en hälsning till alla som blivit kunder. Halebop står själva bakom lösningen med Valtech konsulter. Halebop...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 10:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of Martin's Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej Martin,
    Kul att du skriver om detta, dock är rubriken lite missvisande då vi inte gjort siten (den har Halebop själva gjort). Istället har vi hjälpt dem med PR kring sidan. ;-)
    Är du rar och ändrar rubben så att det blir rätt? Vi vill ju inte ta cred för nåt vi faktiskt inte gjort.

    MVH,

    Klaus på Honesty.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.