Så blir egna ”Salesforce-skrapan” i Stockholm

In CXM, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce har uttryckt att torsdagen är den nya måndagen. Efter många samtal med kunder och anställda under pandemin vet man att de två sista dagarna i veckan är mest populära att komma in och jobba fysiskt på egna kontoret. Hela 80% av de tillfråga anser det, ett beteende man nu andra kvartalet 2021 även tänker uppmuntra till. Salesforce ligger just nu i egna Phased Reopening-fasen där alla egna kontor fått öppna upp gradvis till 75 procent. Från att varit nere på 20 procent kapacitet fysiskt arbete eller mindre under främst andra halvåret 2020.

Mer intressant är vart Salesforce välkomnar alla egna, svenska anställda. Tidigare VD Baman Motivala berättade i en intervju med MKSE.com att det inte var omöjligt med en egen Salesforce Building i Stockholm på samma sätt som landmärket i San Francisco. Bolaget växte så pass fort i Norden (se nedan). Då var man ett femtiotal anställda, idag är man mer än tre gånger så stora.

”.. [det] skulle vara att sätta vår logotype och vårt namn på ett existerande torn i huvudstaden i så fall.”

Nu finns logotypen, eller i alla fall den ”Phased Reopening”-arbetande arbetsstyrkan, i just ett sådant torn. Ett rätt nyöppnat sådant. Det blev hyrkontoren på United Spaces Stockholm Waterfront som svenska Salesforce landade i. Efter alla, mer hemliga, åren i Hitech building (se bild). Där har nuvarande VD Dan BjurmanDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  CMS-bolaget löser kompetensbrist med återinfört tjänsteerbjudande. Ska vara bättre på "Best-practice Ops"


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon